Welke gegevens krijg ik van contactpersonen?

AdresData verzamelt en actualiseert culturele organisaties en de daarbij behorende contactpersonen. De opgenomen organisatie bepaalt welke contactpersonen mogen worden getoond. Van de organisaties zijn vaak ook website, facebook en andere communicatie-informatie beschikbaar. BIj contactpersonen alleen naam en functie. Bij het persbestand krijg je zo de redacties, en niet alle journalisten.

Vanwege de privacy-wetgeving mogen we van de contactpersonen geen persoonlijke informatie geven. Je krijgt bij ons dus wel de naam en functie van de contactpersoon (inclusief voornaam als de organisatie die heeft verstrekt), maar persoonlijke/directe e-mailadressen en telefoonnummers worden niet verstrekt. U krijgt de organisatie e-mailadressen en telefoonnummers. 

Bij het downloaden van de bestanden kun je kiezen welke functies je bij de organisaties wenst (directie, marketing, programmering etc). En je kunt je mailingen natuurlijk zeer goed personifiĆ«ren door gebruik te maken van een aanhef waarin de naam van de juiste contactpersoon opgenomen is. Dan is de kans dat je bericht bij de juiste persoon aankomt beduidend groter.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op