Hoe update ik mijn gegevens in AdresData?

U heeft van ons een digitale uitnodiging ontvangen voor het controleren van uw vermelding in AdresData. Kloppen alle gegevens nog? Dan klikt u op de button ' Ja, gegevens kloppen' en u bent klaar. Wilt u gegevens wijzigen? Klik dan op de button 'Nee, wijzig mijn gegevens'. U komt dan in het update-formulier terecht. Het formulier werkt heel eenvoudig:

Blok 1 - Contactgegevens
In het eerste blok kunt u de contactgegevens van uw organisatie controleren en bijwerken. We vragen om de NAW gegevens en om het algemene e-mailadres en telefoonnummer.

Blok 2 - Contactpersonen
In het tweede blok kunt u de belangrijkste contactpersonen invullen. Vul hier minimaal één en maximaal drie contactpersonen. Tussenhaakjes kunt u de functie van het contactpersoon aangeven. Voor het AdresData bestand zijn we op zoek naar de directeur, hoofd marketing en programmeur.

Blok 3 - Festival informatie
In het derde blok zien we informatie over het festival. We vragen thema, eventueel een muziekstijl, periode en geschat aantal bezoekers.

Blok 4 - Opmerkingen
Alle overige aanvullingen, opmerkingen of vragen kunt u kwijt in het vierde en laatste blok.

Als alle gegevens correct zijn, dan klikt u op OPSLAAN. Wij zorgen voor een correcte verwerking van de gegevens in het AdresData bestand.

Met vriendelijke groet,

Team AdresData
update@adresdata.nl

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op