Hoe update ik mijn gegevens in AdresData?

U heeft van ons een digitale uitnodiging ontvangen voor het controleren van uw vermelding in AdresData. Kloppen alle gegevens nog? Dan klikt u op de button ' Ja, gegevens kloppen' en u bent klaar. Wilt u gegevens wijzigen? Klik dan op de button 'Nee, wijzig mijn gegevens'. U komt dan in het update-formulier terecht. Het formulier werkt heel eenvoudig:

Blok 1 - Contactgegevens
In het eerste blok kunt u de contactgegevens van uw organisatie controleren en bijwerken. We vragen om de NAW gegevens en om het algemene e-mailadres en telefoonnummer.

Blok 2 - Contactpersonen
In het tweede blok kunt u de belangrijkste contactpersonen invullen. Vul hier minimaal één en maximaal drie contactpersonen. Tussenhaakjes kunt u de functie van het contactpersoon aangeven. Voor het AdresData bestand zijn we op zoek naar de directeur, hoofd marketing en programmeur.

Blok 3 - Organisatie specifieke informatie
In het derde blok zien we informatie over het festival, podium of museum. We vragen capaciteit, thema, eventueel een muziekstijl, periode en waar zinvol een geschat aantal bezoekers.

Blok 4 - Opmerkingen
Alle overige aanvullingen, opmerkingen of vragen kunt u kwijt in het vierde en laatste blok.

Als alle gegevens correct zijn, dan klikt u op OPSLAAN. Wij zorgen voor een correcte verwerking van de gegevens in het AdresData bestand.

Met vriendelijke groet,

Team AdresData
update@adresdata.nl

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op