Kan ik een filmpje toevoegen in mijn nieuwsbrief?

Een filmpje dat direct afspeelt in de nieuwsbrief is niet wenselijk, omdat de meeste e-mailclients zoals Outlook en G-mail dit niet accepteren en je filmpje er gewoon uitknippen. We adviseren een mooie afbeelding met een PLAY-button die linkt naar het filmpje op Youtube of je website.

We hebben in MailingLijst een voorziening die we de "Labelbakker" noemen. Die plakt automatisch een PLAY button op een afbeelding. Zodra de Labelbakker door ons is geactiveerd kan je hem hier vinden:

Het labelen van de afbeelding kan je met het icoontje daarnaast ook weer ongedaan maken. Bij het invoeren van een URL verschijnt ook direct een 'Lees meer' button, die tekst kan via het veld BUTTONTEKST aanpassen. Het resultaat zie je hier onder:

Let op: afbeeldingen die je wilt labelen moeten een vast formaat hebben, zodat de verhouding van de afbeelding netjes blijft. Dit formaat krijg je bij de oplevering per mail toegestuurd van een EM-medewerker.

TIP: We zien ook dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van animated GIFs (bewegende afbeeldingen). Meer weten over animated gifs in nieuwsbrieven? Klik hier.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op