Hoe gaan jullie om het met ontvangen en verzenden van bestanden?

Voor het veilig ontvangen en verzenden van bestanden met privacy gevoelige informatie werken we met onze eigen veilige opslag op het internet. Bestanden worden versleuteld verzonden en tijdelijk opgeslagen.

Persoonlijke link

De helpdesk kan u op verzoek een persoonlijke link geven naar de veilige EM-opslag. Hier kunt u bestanden uploaden die alleen voor u en de helpdesk zichtbaar zijn. De link is een verkorte weergave (transfer.em-cultuur.nl/xxxx) van een link die leidt naar uw eigen folder op nas.em-cutuur.nl.

Uploaden/versturen

Met de persoonlijke link kun je meerdere bestanden in één keer naar ons uploaden, de omvang is onbeperkt. Wij ontvangen een melding en zullen het bestand downloaden, beoordelen en verwerken. Het bestand zal na het verlopen van de bewaartermijn automatisch worden verwijderd. Bestanden worden versleuteld naar ons verstuurd.

Ontvangen/downloaden

Als wij bestanden willen versturen gebruiken we ook deze methode. Je ontvangt van ons een unieke download-link naar een folder op onze beveiligde omgeving, waar we de bestanden hebben klaargezet. Bestanden blijven maar tijdelijk beschikbaar en worden automatisch verwijderd.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer