Hoe kan ik een adres bewerken?

Nadat u een adres aanklikt verschijnt aan de rechterkant het snel-bewerk scherm. U kunt hier de basis gegevens van het adres aanpassen, of het adres aanmelden op een bepaalde lijst. U ziet ook direct of het adres actief is (checkbox-icoon) en of het adres op de blocklist staat of niet (slot-icoon).

snelbewerken_2016

In het voorbeeld hierboven ziet u dat het adres is aangemeld op één lijst, u ziet ook gelijk de toegekende rubrieken als die er zijn. Daaronder kunt u het adres ook snel aanmelden op andere lijsten.

Met de MAIL-button kunt u snel een e-mail sturen naar dit adres. U kunt kiezen voor de bevestigingsmail, welkomstmail of mail met persoonlijke pincode van een bepaalde lijst. U kunt ook snel een losse mailing naar dit adres sturen.

Verder ziet u nog twee iconen waarmee u het adres actief/inactief kunt maken of kunt toevoegen op-/verwijderen uit de blocklist. Een inactief contact betekent dat we het contact niet willen weggooien, maar niet meer willen gebruiken in mailingen. Het contact blijft dus bewaard, maar niet meer direct zichtbaar en niet meer mailbaar. Een contact kan op verschillende manieren inactief worden:

– Twee keer hard-bounce (adres bestaat dus niet meer)
– Adres staat op de bloklijst (het contact heeft zichzelf of is door de MailingLijst klant op de bloklijst gezet) bij overlijden, spamklacht etc.
– Handmatig via MailingLijst

Onder Meer kunt u het adres ook naar de selectie plaatsen, markeren als testadres of het adres verwijderen (let op: alles wordt gewist, dus ook de historie).

Belangrijk is dat u na het wijzigen van het adres de wijzigen altijd opslaat. Als laatste ziet u een BEWERKEN button waarmee u in het uitgebreid-bewerk scherm komt. Als er nog meer informatie over het adres bekend is zoals telefoonnummer, postadres etc. dan ziet u dat hier. Verder kun u hier ook meer informatie vinden over de verzendhistorie van dit adres. In de verzendhistorie ziet u welke mailingen dit adres heeft ontvangen, geopend, geklikt of dat de mailing is gebounced.

volbewerken_2016

Verder ziet u rechts bovenin een tandwiel-icoontje waarmee u extra technische informatie van dit adres kunt opvragen.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op