Kan ik filteren op regio?

In het contacten-zoek-scherm heb je bij het zoeken aan de linkerkant een aantal filters. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op REGIO. Hiermee kan je het zoekgebied dus verfijnen op basis van een bepaalde regio. Dit is een standaard filter die door AdreZ wordt bepaald op basis van de postcode/huisnummer van het primaire adres. 

Naast het filteren van het zoekgebied kan je via Selectie > Selecteren ook selecties maken op basis van regio's. Bijvoorbeeld alle theaters in Noord-Holland, of alle musea in Amsterdam.

De regio filter gaat op provincie, en binnen de provincie ook op de grotere steden. Speciaal voor Amsterdam is de filter-optie uitgebreid. Zo kan je binnen Amsterdam ook filteren en selecteren op stadsdelen, gebieden, wijken en buurten.

Je kan de Amsterdam-filters ook met elkaar combineren, als je bijvoorbeeld al je relaties wilt inzien in Amsterdam Noord én Centrum. Of alle bezoekers van een bepaalde voorstelling/tentoonstelling die uit de Vondelbuurt en Schinkelbuurt komen. Of alle mensen uit Amsterdam Zuidoost die de laatst verzonden nieuwsbrief hebben geopend. Je kan het zo gek niet bedenken...

Regio instellingen

In het dashboard (rechts, als je op een contact klikt) en op het INFO-tabblad als je een contact opent zie je de regio-informatie van een contact. Je kunt deze informatie uitzetten in je persoonlijke instellingen. En als je de regio's helemaal niet gebruikt zijn de filter- en selectie-opties zelfs helemaal uit zicht te halen.

Heb je behoefte aan een verfijning van de regio/wijk-indeling voor je eigen woonplaats/regio? Neem dan contact op met de helpdesk.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer