Hoe werkt het campagne tabblad?

Met het nieuwe campagne-tabblad kunnen we met AdreZ verschillende externe bronnen inlezen en contacten in AdreZ verrijken met marketing-informatie.

Bron MailingLijst

Zo is het mogelijk dat e-mailingen die worden verzonden met MailingLijst (later ook andere e-mailmarketingsystemen) direct zichtbaar worden bij de contacten in AdreZ. Zo verrijk je de contacten dus met marketing-informatie. Synchronisatie van de gegevens gaat helemaal automatisch. Na een jaar zal de mailingen niet meer worden gesynchroniseerd (omdat we ervan uitgaan dat er dan geen opens/kliks meer zijn om te registreren). Uiteraard blijven deze mailingen wel gewoon in het campagne-overzicht staan.

Bron Formulieren

Daarnaast is het mogelijk om informatie uit formulieren (Typeform, Formdesk) toe te voegen in AdreZ, ideaal voor bijvoorbeeld online uitnodigingen (Kom je (ja of nee)?, met hoeveel personen? etc.)

Bron AdreZ

Ook selectie die jezelf maakt (of publieke selecties van collega’s) kunnen zichtbaar worden in het campagne-tabblad. De selectie die je maakt moet je dan dus alleen Opslaan als campagne.

Bron Ticketing

We bieden ook een aantal ticketing-koppelingen (Eventbrite, Ticketmatic) zodat je bij contactpersonen precies kunt zien wie wanneer een kaartje heeft gekocht, en voor welke voorstelling/event/tentoonstelling.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer