Wat is EM-Cultuur?

Al meer dan 30 jaar ondersteunen we culturele organisaties met e-marketing diensten AdreZ en MailingLijst. Omdat we al zolang actief zijn in de sector weten we precies wat er speelt en wat een culturele organisatie nodig heeft. Met een vast team bieden we met onze diensten ondersteuning aan culturele organisaties bij het optimaliseren van hun online marketing & communicatie. Inmiddels zijn we ook zeer actief bij overheden en in het onderwijs.

AdreZ - CRM/Relatiebeheer

Al je relaties, overal binnen handbereik. Snel en eenvoudig organisaties en contactpersonen zoeken met onze unieke ‘klinkt-als’ zoeker en je kunt je contacten voorzien van een onbeperkt aantal ‘vlaggetjes’ zodat je elke gewenste selectie kunt maken. Ook ideaal voor het bijhouden van contactmomenten.

MailingLijst - Gebruiksvriendelijke e-mailmarketing

Eenvoudig effectieve nieuwsbrieven en direct mails opmaken en versturen. Maak gebruik van de gebruiksvriendelijke blokken editor en gebruik je website-content direct in je nieuwsbrief. Zeer fijne e-mailmarketing software speciaal ontwikkeld voor culturele organisaties.

Meer over ons? Alle informatie is te vinden op www.em-cultuur.nl en u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via support@em-cultuur.nl.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer