Wat is Up2Data?

Wat is Up2Data?
Up2Data is een unieke service van AdresData waarmee je maandelijks op de hoogte wordt gehouden van de wijzigingen in je adressenlijst. Je krijgt per organisatie en contactpersoon vermeld wat er door het update-team is aangepast, welke nieuw zijn en welke niet meer in de adressenlijst thuishoren.

Deze wijzigingen kan je vervolgens weer in je eigen bestand aanpassen. Zo blijft je bestand dus altijd up to date!

Hoe werkt Up2Data?
Je stelt een adressenlijst samen van bijvoorbeeld: Alle theaters in Noord-Holland met een zaalcapaciteit van minder dan 300 stoelen. Je vraagt daarvan alle programmeurs als contactpersoon. Bij het downloaden zet je het Up2Data-vinkje aan en je geeft de adressenlijst een herkenbare naam.

Vervolgens ontvang je maandelijks en geheel automatisch een Excel bestand met de Up2Data-gegevens. Je kan de Up2Data-gegevens vervolgens naar eigen inzicht verwerken in je eigen bestand. Als je zelf onverwerkte wijzigingen constateert dan kan je deze doorgeven aan het update-team van AdresData die ze weer verwerkt.

Verschillende wijzigingen
In het Up2Data bestand zijn verschillende mutatietypes mogelijk, daarnaast wordt de mutatie zelf ook altijd getoond. We maken telkens onderscheid tussen Nieuw, Gewijzigd en Verwijderd (binnen de door u gemaakte adressenlijst).

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op