Welke optie hebben buttons in de mailing?

Een contentblok kan maximaal twee buttons bevatten. Deze buttons kunnen dezelfde vormgeving hebben of van elkaar verschillen.

Buttons worden weergegeven als men één of twee urls in de editor ingeeft.

Buttontekst
De buttontekst kan zelf gekozen worden. Indien er wel een url (of twee) wordt ingegeven, maar geen buttontekst, krijgt de button automatisch een tekst. Bij button #1 is dat: Lees meer en bij button #2 is dat: Koop kaarten. Deze default-instelling kan door de helpdesk aangepast worden.

Welke button?
Bij gebruik van één url wordt meestal button #1 gebruikt. Men kan er ook voor kiezen om alleen button #2 te gebruiken. De vormgeving van button #2 wordt dan gebruikt, maar de button staat op de plek van button #1.

Uitlijning
Horizontaal worden buttons altijd links uitgelijnd. Het is mogelijk om te kiezen voor rechts of gecentreerd. Dit kan als het sjabloon over deze stijlen beschikt. Zit dat niet in de opties? Neem dan even contact op met de helpdesk.

Verticale uitlijning van buttons is altijd gelijk aan het item er naast (bij Item 1/2 en Item 1/3).

In het rechter item is duidelijk meer content. De buttons komen op dezelfde plaats als bij het item aan de linkerkant.

NOBUTTON
Het is mogelijk om een url in te vullen maar geen button te willen. De link wordt dan achter de afbeelding geplaatst. Dit doe je door bij 'buttontekst' NOBUTTON in te vullen. Indien er geen afbeelding is, vervalt de link.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op