Hoe beheer ik mijn sjablonen?

Via het menu Extra > Sjablonen kun je je sjablonen beheren. De sjablonen zijn de basis voor elke mailing die je maakt, zorg er dus voor dat alle vaste elementen hier in verwerkt zijn en dat de sjablonen tiptop in orde zijn. Zo weet je zeker dat je bij het aanmaken van een nieuwe mailing altijd goed begint. Denk ook goed na over welke sjablonen je allemaal wilt gaan gebruiken.

Heb je alleen een nieuwsbrief, dan heb je wellicht aan één nieuwsbrief-sjabloon voldoende. Heb je meerdere soorten mailingen, dan kunnen we daar verschillende sjablonen voor aanmaken. Bijvoorbeeld voor elk genre een apart sjabloon, dus een theater-sjabloon en een film-sjabloon of bijvoorbeeld een persbericht-sjabloon.

Je bepaalt ook zelf hoeveel contentblokken je toevoegt aan een sjabloon. Wil je als basis een mailing met één contentblok of moet de mailing gevuld zijn met meerdere blokken? Sjablonen worden meestal door EM-Cultuur gemaakt en klaargezet, voor vragen over sjablonen kun je contact opnemen met support@em-cultuur.nl.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer