Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Het wachtwoord voor de hoofdabonnee en de meelezers kan binnen INSTELLINGEN worden gewijzigd. Ben je het wachtwoord vergeten dan is er een link beschikbaar in het inlogscherm waarmee je je wachtwoord kunt opvragen. Het volgende scherm vraagt dan om je e-mailadres. Dit is het e-mailadres van de hoofdgebruiker (waar oa de downloads naar toe gestuurd worden).

E-mailadres vergeten?
Ben je je e-mailadres of inlognaam vergeten? Stuur dan een mail naar administratie@em-cultuur.nl met je organisatienaam en contact-gegevens (naam, tussenvoegsel, achternaam, functie), je ontvangt dan zo snel mogelijk de gegevens waarmee je kan inloggen.

E-mailadres wijzigen?
Het e-mailadres waar de adreslijsten naar worden verzonden kan worden ingesteld door de administratie van EM-Cultuur. Klik dus op de chat-knop of stuur een e-mail naar administratie@em-cultuur.nl.

Evenzo de meelezers. Deze moeten deel uitmaken van je organisatie en een eigen e-mailadres hebben. De afdeling administratie kan een onbeperkt aantal meelezers gratis voor je toevoegen. Per meelezer kun je ook bepalen of ze wel of niet moeten worden getoond aan AdresData-abonnees. Stuur een lijst van meelezers naar administratie@em-cultuur.nl: voornaam, tussenvoegsel, achternaam, geslacht, functie, e-mailadres.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer