Kan ik een selectie ook in één keer bewerken?

AdreZ gebruikers met de juiste rechten hebben de mogelijkheid om een gemaakte selectie te bewerken of te wissen. Dit is dus niet voor elke gebruiker toegankelijk. Het bewerken of wissen van een selectie is onomkeerbaar, denk dus goed na voordat je dit doet.


  • Selectie bewerken

Het bewerken van een selectie kan handig zijn als je een groep van contacten in één keer een bepaalde selectiecode zou willen geven. Maak eerst de selectie die je wilt bewerken via Selectie > Selecteren en ga dan naar Selectie > Bewerken. Nu kan je bijvoorbeeld in één keer een selectiecode toekennen aan alle contacten in de gemaakte selectie. Als er in de selectie al contacten zitten met de desbetreffende selectiecodes zal AdreZ dit uiteraard herkennen.


Zie hier een uitleg video.

  • Selectie wissen

Je kan een gemaakte selectie ook in één keer fysiek verwijderen uit het bestand via Selectie > Wissen. Het is ook mogelijk om de selectie niet fysiek te verwijderen, maar eerst te verplaatsen naar een soort archief groep (Lost & Found). Neem voor advies contact op met support@em-cultuur.nl.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer