Kan ik een selectie printen op etiketten?

Heb je een selectie gemaakt die je wilt printen op etiketten? Bijvoorbeeld voor een postmailing? Dat kan in AdreZ heel eenvoudig!

Als je de selectie hebt gemaakt ga je naar Uitvoer > Rapporten. Klik daar het door jullie gebruikte etiket-rapport aan en klik op DOWNLOAD. Er wordt nu een bestand gemaakt met adressen die je kan printen op etiketvellen. Staat jullie etiket-rapport niet in de lijst? Neem dan contact op met support@em-cultuur.nl. Geef het etiket-merk en -type door en wij zorgen ervoor dat het etiket-rapport in de lijst komt te staan.

Bij het exporteren van het rapport heb je een aantal opties:

Welk contactpersoon?

Voor organisaties kunt u hier kiezen welk contactpersoon er op het etiket moet komen te staan, standaard wordt het primaire contactpersoon gekozen maar het is ook mogelijk om geen contactpersoon te tonen.

Welke locatie?

Standaard kiest AdreZ het primaire adres dat is ingesteld bij de organisatie/persoon. Maar als je de voorkeur geeft aan het privéadres, of bezoekadres dan kunt u dat hier opgeven. 

Aanhef?

Standaard kiest AdreZ de aanhef die is ingesteld bij de organisatie/persoon. U kunt de aanhef voor dit rapport dus ook globaal bepalen.

Sortering?

Omdat u in PDF’s niet kunt sorteren kunt u hier opgeven in welke volgorde u de selectie verwerkt wilt zien. Standaard is de sorting op basis van postcode.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer