Kan ik een selectie ook direct e-mailen?

Als je een selectie hebt gemaakt in AdreZ kan je de e-mailadressen van de contacten in de selectie in één keer kopiëren via de E-MAIL button.

Je krijgt dan alle e-mailadressen achter elkaar die je kan gebruiken in bijvoorbeeld Outlook of G-mail. Dit kan ook als je vanuit adressen-zoeken een aantal contacten hebt gemarkeerd en die wilt mailen. Ideaal voor kleine, snelle mails. Als je op de E-MAIL button klikt verschijnt de pop-up:

Je ziet nu alle e-mailadressen met een puntkomma gescheiden die je in één keer kunt kopiëren naar het klembord. Door het vinkje aan te vinken bij 'opslaan als campagne' kun je de selectie ook opslaan als campagne, je geeft de campagne dan een logische naam. Zo kun je later altijd terug zien in AdreZ wie deze e-mail/campagne hebben ontvangen.

Als je een grotere selectie hebt gemaakt die je wilt mailen met een extern e-mailmarketing systeem dan kan je deze selectie natuurlijk exporteren en importeren in het e-mailmarketing systeem. De allermooiste manier is natuurlijk een koppeling met MailingLijst. Daar kan je selecties die je in AdreZ hebt gemaakt in één keer aanwijzen als doelgroep voor je mailing.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer