Kan het aanmeldformulier ook in een iFrame?

Je kunt het aanmeldformulier opnemen in één van de pagina's op je website. Het formulier kunnen we vormgeven in de stijl van je website zodat het naadloos integreert. We gebruiken hiervoor een zogenaamd iFrame met als bron de url naar het formulier voor je lijst. Voor Wordpress kan je het best deze plugin gebruiken: https://nl.wordpress.org/plugins/iframe.

https://subscribe.mailinglijst.nl/?l=12345

De ?l=12345 is het lijstnummer, die is in MailingLijst te vinden via Extra > Mailinglijsten.

Om te voorkomen dat het formulier zich gedraagt als POPUP (met teksten als "sluit dit venster") voegen we nog de parameter &popup=no toe.

Het standaard formaat van een aan-/afmeldformulier is 640x570px (bxh), maar als je extra visuals toevoegt of naar  rubrieken vraagt, zoals in het voorbeeld hierboven, kan de hoogte van het iFrame worden aangepast.

<iframe src="https://subscribe.mailinglijst.nl?l=12345&popup=NO" width="640px" height="570px" frameborder="0"></iframe>

In Wordpress website gebruik je vanwege de beveiliging:

[iframe src="https://subscribe.mailinglijst.nl?l=12345&popup=NO" width="640px" height="570px" frameborder="0"]

Dank u

Na het invullen van het formulier komt de dank-u-tekst in het iFrame. Het is ook mogelijk om naar een danku-pagina op je website door te sturen. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.

Google Analytics

Het is mogelijk om in de dank-u-pagina een Google-Analytics code op te nemen die daarmee kan tellen hoeveel formulieren er zijn afgerond. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer