Kan ik een complete export ontvangen?

Er wordt dagelijks een backup van je AdreZ-contacten gemaakt die bij calamiteiten kan worden gebruikt om terug te zetten in een (nieuwe) AdreZ-omgeving. Het is een Microsoft SQLserver .BAK bestand dat je alleen met technische kennis kunt terugzetten en gebruiken in een Microsof SQLserver omgeving.

Als je een complete export wilt maken van je AdreZ contacten spreken we van een "datadump". We maken dan een Excel-bestand van al je contacten met per regel zo veel mogelijk contactgegevens (codes, velden, communicatie-items enzovoort). Een dergelijk datadump kun je dan gebruiken voor imports in andere toepassingen, of gebruiken als backup als je van CRM-programma zou willen veranderen.

In de datadump zit per regel een organisatie, en een contactpersoon. Zijn er meerdere contacten dan komt de organisatie dus meerdere keren terug in de rijen. Elke organisatie en elk contactpersoon heeft zijn eigen unieke ID zodat ze gefilterd/gegroepeerd kunnen worden.

Een datadump is een eenmalige actie en het Excel-bestand wordt in een veilige omgeving met een wachtwoord beveiligd, toegestuurd. Aan het maken van een datadump zijn kosten verbonden.

Gaf dit artikel antwoord op je vraag? Bedankt voor de feedback! Het is niet gelukt, probeer het later nog een keer